Pardoseli trafic

Despre noi

Suntem o firma care activeaza in domeniul comercializarii utilajelor- pentru carne, preparate din carne, legume si fructe - de capacitate mare mijlocie si mica. Reprezentam companii de renume din Germania Austria si Danemarca, Italia, Polonia, specializati in producerea liniilor pentru hamburger si produse similare (fish finger, crochete si cordon bleu, snitele, chiftelute, pizza congelata, cascaval pane, etc), utilaje pentru abatorizare si orice tip de utilaj necesar obtinerii produselor derivate din carne (cuttere, celule de afumare, tamblere, prese pentru sunci, LINII DE MITITEI COMPLETE etc), MASINI SEMI AUTOMATE DE FACUT FRIGARUI la pret de producator.

Deasemenea, putem aduce la comanda obiecte sanitare(sterilizatoare cutite, echipamente de protectie, chiuvete, etc) acceptate in UE, pentru utilarea abatoarelor si carmangeriilor si utilaje pt preparat clatite (intre 300-2400 buc/h), paste, tortellini, ravioli, shaorma, kebab, feliatoare, masini de tocat, rotisoare, mixere, friteuse, linii pt. preparat pizza, cuptoare, etc .

Reprezentam firme producatoare de LINII COMPLETE (roboti) pentru fabricarea de : MUSTAR, ZACUSTA, GEM, CONSERVE DE LEGUME, FRUCTE SI CARNE, PREPARATE DIN CARNE, FRUCTE SI LEGUME, MAGIUN, PATE-URI DE CARNE, PESTE SI SOIA, KETCHUP IUTE SI DULCE, SUC DE ROSII, PASTA DE TOMATE. BRANZETURI SI LACTATE, SANDWICH-URI, INGHETATA, GLAZURA, BUDINCA, DIFERITE SORTIMENTE DE SALATA, MURATURI (varza, conopida, castraveti, morcovi, ardei, etc) SUCURI DE FRUCTE (mere, pere, prune, caise, piersici, etc) NECTAR SI SUPE DE LEGUME.

Mai comercializam utilaje profesionale, automate, din import, pentru curatat cartofi si scoici, spalat si taiat legume si fructe, varza si salata, malaxoare, masini de gheata, MASINI DE CURATAT USTUROI SI CEAPA, MORCOVI, CASTRAVETI, CONOPIDA, SFECLA, VARZA, SALATA, etc pentru RESTAURANTE, PENSIUNI, HOTELURI, etc.

Vindem din import condimente si arome de foarte buna calitate pentru prepararate din carne si inghetata, la pret de producator.
Suntem unici reprezentanti pentru MASINI DE HAMBUGER cu banda transportoare: 2000-4000buc/h, SLICERE PENTRU PUI, CURCAN, CARNE DE PORC SI VITA CU OS SAU FARA OS, PROASPATA SI INGHETATA, CUTTERE SI MALAXOARE PENTRU PUI SI PREPARATE DIN PUI.

Garantam calitatea si asiguram service pentru produsele comercializate.
Acceptam si plata in rate sau leasing.

Daca sunteti interesati intr-o viitoare colaborare, va rog sa ne contactati la numarul de telefon : 0731121171 -Stefan Stefanescu

   
 

Profil firma

Nume firma:

Cod fiscal:

Tip afacere:

Persoana de contact:

Adresa:

Telefon:

Website:

Stelas Consulting SRL

RO12900502

Distribuitor

Stefan Stefanescu

Bragadiru, BRAGADIRU, jud. Ilfov

0731121171

http://www.stelas.ro